Teknoloji

Çinliler bile şaşkın: Chery'den lüks sedan otomobil!

Chery Fulwin A9 hibrit sedan modeli görücüye çıktı. Şirketin üst düzey özellikler vadeden hibrit aracı neler sunuyor?

Çinliler bile şaşkın: Chery'den lüks sedan otomobil!
19-10-2024 18:08

Chery, 15 milyonuncu aracının banttan inişiyle yeni hibrit sedan modeli Fulwin A9‘u tanıttı. 3 metrelik dingil mesafesiyle Chery'nin yeni E0X modüler platformu üzerine geliştirilen Fulwin A9; performans ve verimliliği bir araya getiriyor.

Chery Fulwin A9 neler vadediyor?

Gücünü Chery'nin Kunpeng süper hibrit sisteminden alıyor. Bu sistem, 105 kW üreten 1.5 litrelik turboşarjlı benzinli motor ve 150 kW elektrik motorundan oluşuyor. Plug-in hibrit kombinasyonu, araca 0'dan 100 km/s hıza sadece 4.9 saniyede ulaşma imkanı sağlıyor.

Fulwin A9, sadece elektrikle 200 km'ye kadar menzil sunuyor. Yakıt deposu ve batarya paketleriyle birlikte toplam menzil ise 1400 km'ye kadar ulaşıyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi ise zorlu koşullarda kontrollü bir sürüş deneyimi vadediyor.

Microsoft açıkladı: Windows 11, son güncelleme yüzünden çöküyor!

Microsoft açıkladı: Windows 11, son güncelleme yüzünden çöküyor!

Windows 11 24H2 güncellemesi, bazı bilgisayarlarda mavi ekran hatasına yol açıyor. İşte detaylar.

LED farlar ve arka lambalar, aracın modern tasarımını tamamlıyor. Krom detaylar ve gizli egzoz ise premium bir görünüm sunuyor. Fulwin A9'un geniş iç kabini, lüks malzemeler ve konforlu koltuklarla donatılmış. Otonom park etme ve otoyol sürüş asistanı gibi gelişmiş sürüş destek sistemlerine de yer verdiğini belirtelim.

15.6 inçlik merkezi ekran ve dijital gösterge paneli, bilgi-eğlence sisteminin kalbini oluşturuyor. 10 hava yastığı, head-up display, segmentli panoramik sunroof ve 23 hoparlörlü ses sistemi gibi özelliklere yer verdiğini de belirtelim.

Aracın başlangıç fiyatı ise 35 bin dolar civarında. Şirketin önümüzdeki yıl içerisinde 25 modele kadar çıkma hedefi bulunuyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER