Spor

Juventus'un yıldızına hırsızlık şoku! Servetini çaldılar

Tüm Spor - İkisi de Juventus'un futbol takımlarında oynayan Brezilyalı Douglas Luiz ve sevgilisi Alisha Lehmann'ın evleri soyuldu.

Juventus'un yıldızına hırsızlık şoku! Servetini çaldılar
22-10-2024 02:39

İtalya Serie A'nın 8. haftasında oynanan Juventus - Lazio maçı esnasında yıldız futbolcu Douglas Luiz'in evine hırsızlar girdi.

Çizme basınından La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; 26 yaşındaki Sambacı yıldızın değeri yaklaşık 500 bin Euro olan 11 kol saati çalındı.

Gazzetta dello Sport, hırsızların gece yarısından sonra Luiz ve Lehmann'ın evine girip çok sayıda saat ve mücevher çaldığını bildirdi. Olay, Brezilyalı futbolcunun Juventus formasıyla Lazio'ya karşı Serie A maçı oynarken ve Lehmann'ın Pazar günü Inter'le karşılaşacak olan Juventus Kadın Takımı'yla bir otelde kaldığı sırada gerçekleşti.

EVİ DAĞINIK HALDE BULDU

Maç sonrası evine dönen Luiz, büyük bir şokla karşılaştı. Evinin darmadağın olduğunu gören Brezilyalı futbolcu, durumu hemen polise bildirdi. Saat 01.30’da alarm verildi ve polis ile adli inceleme ekipleri olay yerine gelerek inceleme başlattı.

Soygunda özellikle Luiz’in değerli saat koleksiyonu ve Lehmann’a ait mücevherlerin çalınmış olması dikkat çekti. Çift, bu talihsiz olay sonrası büyük bir şok yaşarken, Torino polisi hırsızları yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

AYNI KULÜPTE OYNUYORLAR

Douglas Luiz ve Alisha Lehmann, bu yaz transfer döneminde Aston Villa’dan Juventus’a transfer olmuşlardı. İkili, futbol dünyasının "ilk çift transferi" olarak tarihe geçti. Luiz, Juventus’a 65 milyon dolar değerinde bir anlaşmayla katılırken, haftalık maaşının 130 bin dolar civarında olduğu bildirildi. Lehmann’ın maaşı ise açıklanmamakla birlikte, Aston Villa'daki yıllık kazancının 270 bin dolar olduğu biliniyor.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER