UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 6 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 6 KİŞİ TUTUKLANDI...

UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 6 KİŞİ TUTUKLANDI
15-10-2024 17:50

Gazimağusa’da uyuşturucu operasyonu 

Gazimağusa’da dün Suriçi'nde, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında, Y.B.(K-29) ve H.D.E.’nin (K-25) kullanımlarındaki araçta yapılan aramada, tasarruflarında yaklaşık 2 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu madde ve içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan cam pipo tespit edilerek emare olarak alındı. Bahse konu şahıslar ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan C.Ç.(E-25) tutuklandı. Soruşturma devam ediyor. 

İskele’de uyuşturucu operasyonu

İskele Boğaz’da da dün İskele Polis Müdürlüğü'ne bağlı CÖŞ en büyük kipleri tarafından, J.D.K.(E-58) ve J.A.O.’nun (K-36) kalmakta oldukları ikametgahta yapılan aramada, tasarruflarında toplam 6 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde tespit edilerek emare olarak alındı. Bahse konu şahıslar tutuklandı. Soruşturma devam ediyor. 

Gönyeli’de 1 kişi tutuklandı 

Gönyeli’de de bu sabaha karşı Çamlıca Sokak üzerinde, Gönyeli Polis Karakolu'na bağlı ekipler tarafından devriye yapıldığı sırada, kullanımındaki aracın arka ışıkları çalışmadığı için durdurulan Ç.F.’nin (E-40) şüpheli hareketleri sonucu, üzerinde ve kullanımındaki araçta yapılan aramalarda, tasarrufunda yaklaşık 1 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde, içerisinde tütünle karışık uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet sarma sigara ve içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan plastik çubuk tespit edilerek emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER