Teknoloji

Sudan ucuz Lenovo Watch tanıtıldı! İşte özellikleri

Lenovo Watch fitness takibi ve günlük yaşam ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Sudan ucuz Lenovo Watch tanıtıldı! İşte özellikleri
26-10-2024 23:09

Lenovo, yeni akıllı saati Lenovo Watch ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Çin'de ön siparişe açılan akıllı saat, 55 dolar gibi uygun bir fiyatla sunuluyor. Watch; fitness takibi ve günlük yaşam ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Lenovo Watch ne kadar iyi?

1.43 inç AMOLED ve 466×466 çözünürlüğe sahip bir ekranla gelen Lenovo Watch; Storm Grey ve Deep Space Black renk seçenekleriyle satılacak. Metal dış gövdeye ve Panda Glass korumaya yer veriyor. Her Zaman Açık Ekran özelliğine sahip olduğunu da belirtelim.

Watch; stabil performansın yanı sıra 12 güne kadar pil ömrü vadediyor. Bağlantı ve arama için Bluetooth 5.3 desteği sunuyor. Kullanıcılar müzik, mesaj ve diğer telefon bildirimlerini akıllı saatten takip edebiliyor. 70 farklı spor moduyla aktivite tespiti ve kaydı yapabilen Lenovo Watch, başlıca fitness ve sağlık takibine odaklanıyor.

Samsung Galaxy Watch 6 için beklenen güncelleme müjdesi!

Samsung Galaxy Watch 6 için beklenen güncelleme müjdesi!

Samsung Galaxy Watch 6 kullanıcıları için beklenen güncelleme nihayet yayınlandı. One UI 6 Watch'ın kararlı sürümü sunuldu.

7/24 kalp atış hızı, kan oksijeni ve uyku takibi gibi özelliklere sahip olduğunu belirtelim. Nefes egzersizleri de cihazın sunduğu özellikler arasında yer alıyor. IP68 suya dayanıklılık sertifikası sayesinde yüzme ve diğer su aktiviteleri sırasında kullanılabiliyor.

Çin'de başlayan ön siparişler kapsamında 55 dolardan satın alınabilecek. Uygun fiyatlı akıllı saat, fitness özelliklerini geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştırmayı hedefliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER