Politika

TBMM kürsüsünde CHP’nin 'Yenidoğan' çetesindeki adamlarını tek tek açıkladı!

TBMM kürsüsünde çarpıcı açıklamalarda bulunan AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Yenidoğan çetesi içerisinde yer alan CHP'li isimleri tek tek ifşa etti.

TBMM kürsüsünde CHP’nin 'Yenidoğan' çetesindeki adamlarını tek tek açıkladı!
22-10-2024 20:40

Türkiye'yi ayağa kaldıran ' Yenidoğan' çetesi skandalıyla ilgili   TBMM'de konuşan Osman Gökçek, "Maalesef İBB'nin kendi meclis üyesinin şu anda bu çete lideri olduğu ortaya çıktı. Bu kan maalesef CHP'lilerin eline bulaşmıştır. Bunu böyle bileceksiniz." ifadelerini kullandı.

İşte Osman Gökçek'in açıklamaları;

"Ahmet Atilla Yılmaz CHP Belediye Meclis üyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Salgın Komisyonu Başkanı bu çetenin içinde birinci sırada. Esenyurt Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Sağlık İşleri Müdürünü kim atadı? Bu da bu çetenin içerisinde. 

SGK döneminde daha tuvaletleri yıkayamayan CHP, kalkmış bugün gelmiş AK Parti'ye sağlık sistemi hakkında bilgi vermeye çalışıyor. Sizin SGK döneminizde vatandaşların kuyrukta öldüğünü çok iyi biliriz. Sizin SGK döneminizde çocukların kaçır8ıldığını çok iyi biliriz. Sizin eski genel başkanınızın yönettiği sağlık sistemini de çok iyi biliriz. Bugün PKK terör örgütünden dolayı hüküm giymiş isim veriyorum Fırat Sarı bu adam hakkında bir şey diyebiliyor musunuz? Diyemiyorsunuz, çünkü birileriyle aranız bozulur diye çok korkuyorsunuz.

Şunu çok iyi bilmeniz gerekiyor sağlık sistemiyle alakalı en son konuşacak parti sizsiniz. Millet cenazelerini teslim alamıyordu. Maalesef İBB'nin kendi meclis üyesinin şu anda bu çete lideri olduğu ortaya çıktı. Bu kan maalesef CHP'lilerin eline bulaşmıştır. Bunu böyle bileceksiniz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER